Доналд Тръмп изпреварва Байдън с 11 точки, сочи ново социологическо проучване,

...
Доналд Тръмп изпреварва Байдън с 11 точки, сочи ново социологическо проучване,
Коментари Харесай

Доналд Тръмп изпреварва Байдън с 11%

Доналд Тръмп изпреварва Байдън с 11 точки, сочи ново социологическо изследване, пише The Hill. 

Целта на изследването беше да се откри кой ще се оправи най-добре с ръководството на американската стопанска система. Изданието отбелязва, че тази тематика постоянно става основна на президентските избори.

Около 42% от интервюираните са избрали Тръмп, 31% са дали гласа си за Байдън, останалите са се затруднили с отговора. Подобни резултати акцентират парадокса на Байдън: равнището на безработица в страната е видимо ниско, фондовият пазар пораства, само че актуалният президент не съумя да убеди гласоподавателите в своята подготвеност.

Проучването също по този начин сподели лек растеж в позитивните стопански настроения на американците. 27% считат положението й за " положително “ или " чудесно “, което е с 6% по-високо от резултатите преди четири месеца. Това обаче не се отрази позитивно на рейтинга на настоящия президент. Само 36% от респондентите към момента утвърждават икономическите му резултати, както и в изследването през ноември.

Администрацията на Байдън прави всичко допустимо да показа сегашния жител на Белия дом като избавител на Америка, хвалейки се с " историческо възобновяване “ на стопанската система от пандемията. Това обаче не наподобява да е повлияло на гласоподавателите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР